Feb 6, 2011

sürprizzz!

Ne mi oldu? Ne olacak, hayat yine çatur çutur kırıldı orta yerinden,
yapılmış bütün planlara inat belirsizliklerle dolu bir süreç başladı .
2005 yılında binbir kafa karşıklığı, uykusuz geceler, kararsızlıklar, boşa koyup dolmamalar, doluya koyup almamalarla ayrıldığım MEB' deki görevime geri döndüm. Bu kez Çorum'un küçük bir ilçesi.
Ne mi olacak?
Yolculuk olacak, veda olacak, alışmak, karışmak, yorulmak, uzlaşmak olacak... Olsun... İyi olacağını umarak çıktım yola, iyi olması için elden gelen yapılacak...

3 comments:

Nart Bedin Atalay said...

Yolculuk halinde olanlarin cantasinda hep daim olmasi gereken ihtiyac listesi:

1) Seyahat yastigi (otobuste uyurken sola saga dusen kafanin boyun tutulmalarina yol acmasini onlemek icin)

2) Mp3 player (Sofor ile muavinin yol boyunca yaptigi geyik muhabbetinin dikkat uzerindeki olumsuz etkisini onlemek ve ayrica koltuk arkasinda bulunan duz kare ekranin muziklerine maruz kalmamak icin)

3) internet bileti (bilet alirken istedigin yeri secebilme imkani verdigi ve kalkistan 30 dakika once terminake gitme zorunlulugunu ortadan kaldirdigi icin)

4) e-book reader (kitap okumayi kolaylastirdigi ve yaninda binlerce kitap tasimaya imkan verdigi icin, ayrica otobuste tugla kalinliginda kitaplari okuma imkani sagladigi icin)

5) maske (yaz aylarinda otobusun klimasinin zararli etkilerinden, kis aylarinda ise oksurugunu ensende hissettigin insanlarin yan etkilerinden korunmak icin)

6) sarsilmaz bir irade (sofor ihtiyac molasini keyfine gore verdiginden, otobusu icin en yakin istasyonda durdurabilmek icin)

7) nazik bir gulus (genellikle ayni muavin setiyle ile seyahat edileceginden sevilen bir yolcu olmak faydali olabilir - burada muavinin karakteri bilinmeyen bir degiskendir)

8) yenilmez bir strateji (universitelerin sinav ve butunleme tarihlerini tespit edip gerektiginde 2 hafta sonrasina bilet alabilmek icin - seyahat gunlerini hafta icine cekmek de guzel bir stratejidir)

daryal said...

Bu listeyi bi yere not alsam iyi olacak, ne de olsa uzmanından...;)

En büyük sorun otobüste(ya da hareketli herhangi bitr taşıt içinde) kitap okuyamamam...Bu sorunu halledersem listenin geri kalanının yanına tik atmak kolay olacak.

nox said...

iyi olur dilerim , umarım
çorum yakındır ankaraya,
gelirken lebleli getir,
lebleli pek mühim değil de
asıl tebessümle mutlu gel

selam söyle haldeşime
belki aynı okuldasınızdır,
bin ömür geçse de haldeş dost unutulmaz,iyi bak kendine çoruma çiçeklerine