Dec 25, 2010

Yar Bana Bir Eğlence Aman Amannn

Nevra önermişti. Fena fikir olmadığını düşünmüş ama cana getirmeye gerek görmemiştik.

Soğuk ve sıkıcı bir pazar günü ani bir kararla alışveriş merkezine kırdık direksiyonu aldık, geldik.


Pek sık kullanmadığımız halde salonda yer işgal eden yemek masamız canımızı sıkıyordu epeydir. Gözümüz kapladığı alandaydı. Özellikle eşya sevgisinden yoksun eşimcimi feci rahatsız ediyordu bu durum ve zaman zaman "bi çekilse de oraya ben geçsem!" bakışlarıyla masayı süzerken yakalıyordum kendisini.

Aldığımız setin her masaya takılabilen filesini bizimkine uyarlamak için biraz kafa çalıştırmamız gerekti ve sonunda don lastiğinin yeni bir kullanım alanını keşfettik.

Altındaki halının ses izolasyonunu sağlayacağını umut ediyoruz. Masanın üzerine de ince bir örtü serdik ki darbeyi biraz emip sesi ve topun aşırı sıçramalarını engellesin.

Buna rağmen biraz ses çıkarsa da... Çıksın yahuuuu...dedik. 3,5 senedir oturduğumuz apartmanın uyumlu, sessiz, zararsız insanları olarak buncacık zarar vermeye hakkımız olduğuna karar verdik.
Hergün akşam 19.00 - 20.00 arasına denk gelen 15 dakikalık ufak tıkırtı kimseyi öldürmez değil mi?

Bu arada, evde ders verdiğim öğrencilerimle kimi ders aralarında yaptığımız 3-5 dakikalık mini maçları da zarardan saymıyorum. Hatta öğrencilerimin memnuniyetini ve masa tenisinin odaklanma problemi yaşayan öğrenciler için de önerilen bir spor olduğunu hesaba katınca toplumsal yarardan bile bahsedilebilir bence.

Posted by Picasa

Yaklaşık bir ay oldu ve henüz komşularımızdan şikayet için kapımızı çalan olmadı. Biz de mutluyuz oyuncağımızla. Evet masa küçük, evet alan dar filan ama eğleniyoruz biz :)

9 comments:

Nart Bedin Atalay said...

Aaa ne güzel bir şey buu. Ben deee ben deeee....

Unknown said...

bi gün gelelim mi size oynamayaaaaa... :))

daryal said...

Evet arkadaşlar,pingpong maçı tekerlerin bize doğru dönmesine bakar :) Bekleriz:)

teberda said...

sanırım turnuva öncesi gelip biraz çalışma yapmam lazım:)haftada bır gün komşuların bana da katlanır sanırım. benım gıbı uc yıldır sessiz giriş çıkış yapan kac misafir vardır?

Rahmi Lale said...

Haha, nefis!

Kerstin'e arkadaslari Wii aldi savunma sonrasi. Cihazla gelen oyunlardan biri Wii Sport Resorts. Onda masa tenisi oynuyoruz deli gibi. O kadar ki ikimizin de sag kolu hamballadi (burasi yilbasina kadar tatil).

Lakin biz de hafif komsu sorunu var, televizyon onunde mac hizina kendimizi kaptirip bir o yana bir bu yana sicrayinca hafif gurultu yapiyoruz sanirm ;)

Sporunuz bol olsun...

daryal said...

Biz de wii daha mı sessiz olur acaba diye düşünüyorduk. OLmuyormuş demek :)

Rahmi Lale said...

:) Oturarak oynamak da mumkun, lakin o zaman zevki az oluyor...

nox said...

kesme de atabiliyor musun :)
pinpon hem dinlendirir, hem bedeni yorar,hem zihni boşaltır
,severim,uzundur oynamıyorum,eskiden çok eskiden 5 saatin üzerinde oynadığımız günler olurdu;ses komşuya gitmesin diyorsan tv'nin sesini hafif aç,sadece top sesi dikkat çekebilir;eşine selamlar saygılar;masa kullanılmıyorsa boşa yer kaplamasın düşüncesini ben severim..bana kalsa 7 li koltuk değil 2+2 li koltuk ister,vitrinleri atardım...

herneyse;selam olsun pinpon topuna

daryal said...

Eşimcimin de pinpon topunun da selamı var sana. Diyorlar ki, bütün gereksiz eşyalar atılaaaa...:)